17Pechhulpverlening heeft binnen onze centrale een speciale status. Met onze enthousiaste eerste monteurs en goed uitgeruste pechhulpvoertuigen, die onder andere een ‘verkeerd-getankt-installatie’, geavanceerde diagnoseapparatuur en een breed scala aan onderdelen aan boord hebben, helpen wij u weer snel en veilig op weg. Om bij te blijven bij de nieuwste technieken worden onze monteurs voortdurend bijgeschoold. Zo zijn zij op de hoogte van de nieuwste technieken bij de nieuwste types auto’s en motoren. Kwaliteit, klantvriendelijkheid en hoogwaardige service staan daarbij voorop. Er is in deze tijd een groeiende behoefte aan pechhulp. Vrijwel elke verzekeraar en leasemaatschappij biedt pechhulp aan voor haar verzekerden. Bergers Centrale Noord B.V. (BCN) biedt deze dienstverlening aan tal van opdrachtgevers. Ook als uw voertuig ter plaatse niet gerepareerd kan worden zal voor transport van uw voertuig naar een garage geregeld worden. Daar waar er recht bestaat kan er door de opdrachtgever ook vervangend vervoer geboden worden.

 

Pechhulp Dealers en Garagebedrijven

Meestal wordt door een importeur van een automerk verlangd dat de dealer pechhulp verleent. Was dit in eerste instantie alleen overdag, inmiddels wordt bij de meeste merken ook buiten de openingstijden van de werkplaats verwacht dat de dealer beschikbaar is voor pechhulpverlening.

Dit betekent voor een merkendealer dat er geïnvesteerd moet worden in een pechhulpvoertuig en in beschikbaarheid van een goed opgeleide nooddienstmonteur. Nu kennen wij als centrale de voorbeelden dat er de ene avond geen pech gevallen zijn en de volgende dag drie gelijktijdig. Het is dus voor een dealer bijna niet te anticiperen op het aanbod van pech.

Speciaal voor garage- en dealerbedrijven heeft Bergers Centrale Noord B.V. (BCN) een concept uitgewerkt met een heldere tariefstructuur voor diverse werkzaamheden. Zo is er een vast dag- en een vast avondtarief voor pechhulpverlening en het direct ophalen van gestrande klanten in de regio’s.

Voor veel merkendealers verzorgen wij deze pechhulpverlening al. Uit de praktijk blijkt dat het regelmatig gaat om veel voorkomende zaken als een wiel wisselen of starthulp verlenen. Maar ook diverse merk specifieke problemen weten onze monteurs vakkundig op te lossen.

 

Particulieren

Niet iedereen is lid van een pechhulporganisatie. Wanneer u echter pech heeft, kunt u ook rechtstreeks een beroep doen op de dienstverlening BCN. Gemiddeld zijn wij in minder dan 30 minuten ter plaatse en kunnen wij een oplossing bieden. Als blijkt dat wij de auto niet kunnen repareren brengen wij uw auto zonder meerprijs naar de dichtstbijzijnde merkendealer of garage in de regio.

 

Klik hier voor een impressie van onze afdeling pechhulp

 

247ft